TÜM YABANCILARA OTURMA İZNİ

BİZE YABANCI DEĞİLSİNİZ :)

bilgi@yabancilar.com.tr  0 212 572 86 77

STAJ AMAÇLI YABANCILAR OTURMA İZNİ

STAJ AMAÇLI OTURMA İZNİ

1 - Dilekçe   Türkçe              
2 - 2 adet Fotoğraf   İlk Müracaatta İse 5 adet    
3 - Pasaportun Aslı ve  Resimli Kısmın ve Son Giriş Sayfasının Fotokopisi. 
4 - 1 adet Beyanname Formu.  Daktilo veya Bilgisayarla Doldurulacak.- Renkli  
5 - Varsa oturma izni Fotokopisi.  İşlem Görmüş Bütün Sayfaların Fotokopisi.   
6 - Dış Temsilciliklerimizden  Konsolosluktan  Alınmış Staj Amaçlı Vize. 
7 - Staj Belgesi.  Staj Eğitimini Göreceği Kurumdan, Staj Süresini Gösterecek Şekliyle. 
8 - Geçimini Gösterir Belge.  Ücret Alıyor ise, Sözleşme veya Maaş Bordrosu. Ücret Almıyor ise Döviz Belgesi  ”Her Ay İçin 100 $ ‘ lık Dekont “ veya Burs Belgesi.