TÜM YABANCILARA OTURMA İZNİ

BİZE YABANCI DEĞİLSİNİZ :)

bilgi@yabancilar.com.tr  0 212 572 86 77

YABANCILAR OTURMA İZNİ NASIL ALIR

 

Türkiye’de yaşayacak/çalışacak tüm yabancılar, ülkeye giriş yaptıkları tarihten itibaren bir ay içinde ve işe başlamadan "yabancılar oturma izni" almakla yükümlüdürler.


Başvuru sahibi yabancı, Türkiye’de uzun süreli yabancılar oturma izni alabilmek için aşağıdaki belgeleri uzmanlarımıza teslim etmelidir.

 

  • 4 adet vesikalık fotoğraf
  • Pasaport
  • Pasaportta başvuru sahibinin fotoğrafını taşıyan sayfa, son girişi gösterir damganın yer aldığı sayfa ve pasaportun geçerli olduğu tarihleri gösterir sayfanın fotokopileri
  • Her ay için 300 ABD doları tutarında bir harcamayı karşılayacak tasarruf hesabını gösterir bankadan alınma belge veya döviz bozdurma makbuzu
SOSYAL MESAJ - YABANCILAR ÇALIŞMA İZNİ

YABANCILAR ÇALIŞMA İZNİ HAKKINDA HERŞEY